Fogarollis logotype
  • En cappuccino hälls upp
  • Fiat 500 med espressobar
  • Fogarollis kaffekoppar
  • En cappuccino hälls upp
  • Sidan på Fogarollis kaffemoppeLiten bil - Stor kaffeupplevelse

Kaffebar / kaffevagn / kaffebil / kaffemoped

Fogarolli serverar minnesvärda kaffeupplevelser på alla tänkbara och otänkbara platser. Vi gör oss tillgängliga genom våra mobila espressobarer som drivs av lokala entreprenörer som älskar kaffe och att möta människor. Vi bjuder på upplevelser där alla sinnena stimuleras och får vara med. En njutningsfull paus i vardagen helt enkelt.

Fogarollis unika kaffekoncept föddes och utvecklades i Italien. Sedan 2006 har företaget verkat i Sverige men fortfarande med en djup förankring i landet där espressokaffet har sitt ursprung. Sedan starten har vi serverat över en miljon koppar kaffe med äkta italiensk glädje och smak. 

Mobil kaffebar

Kombinationen av högkvalitativt espressokaffe och kaffeutrustningens utmärkta mobilitet är Fogarollis styrka. Tänk dig ett företag med professionell kaffeutrustning och barista som ryms i en liten mopedbil.

Hantverket finns i smaken

En kopp Fogarollikaffe är alltid gjord på professionell maskin som sköts av utbildade baristor. Våra baristor deltar i olika baristatävlingar för att ständigt utmanas och utvecklas. Både våra baristor och vårt kaffe har blivit prisbelönt i nationella och internationella tävlingssammanhang. Fogarolli är medlem i SCAE (Speciality Coffee Association och Europé) som arbetar för att fler ska kunna upptäcka och förälska sig i specialkaffe, precis som vi.

Kaffe som relationsbyggare

Kaffe är en social dryck och en kaffebar är en social plats. Detta har många företag uppmärksammat och därför valt att jobba tillsammans med oss. Vi kan attrahera människor och hjälpa till att förmedla budskap. Det finns väl knappast något mer välkomnande sätt att bryta isen på än att bjuda på en kopp kaffe? Läs mer >>

Fogarollis övriga områden

Efterhand som åren gått så har vi byggt på oss mycket kunskap och fått många kontakter inom branschen. Detta har lett till att vi idag inte enbart jobbar med att sälja kaffe ifrån en mobil espressobar. Andra saker vi gör är till exempel följande (klicka på respektive ämne för mer information).