Fogarollis logotype
  • Espressomaskin ifrån Nuova Simonelli
  • Espressomaskin ifrån SAB Espresso
  • Espressomaskin ifrån Nuova Simonelli
  • Espressomaskin ifrån Nuova Simonelli
  • Espressomaskin ifrån SAB EspressoEspressomaskiner

Ska ni öppna ett café? Behöver ni uppgradera espressomaskinen på er restaurang? Eller du kanske är så pass intresserad av baristahantverket att du funderar på att ha en professionell espressomaskin hemma? Oavsett vilket så kan vi hjälpa er att finna en passande lösning för ert behov.

Fogarolli är inte enbart ett företag som är ute och säljer kaffe ifrån en mobil kaffebar. Vi är även distributörer / återförsäljare av espressomaskiner ifrån två av Italiens ledande tillverkare inom området.

De märkena vi säljer, SAB Espresso och Nuova Simonelli, är självklart även de vi själva använder i vårt dagliga arbete när vi är ute och jobbar som baristor. Detta gör att vi har stor kännedom om dem och vet vad de går för.

Är du grossist med espressomaskiner i ditt sortiment och finner intresse i de maskiner vi säljer? Hör i så fall av dig så finner vi ett passande upplägg.

SAB Espresso

SAB Espressos logotype SAB Espresso tillverkar stilrena espressomaskiner med enkel konstruktion och hög kvalitet på komponenterna. Den välkända gruppen E-61 används till nästan alla modeller. Espressomaskinerna är robust byggda vilket gör att de passar utmärkt för oss i den mobila verksamhet vi bedriver.
SAB Espressomaskiner

Nuova Simonelli

Nuova Simonellis logotype Nuova Simonelli tillverkar espressomaskiner med lite mer finesser och funktioner och upplevs som mer exklusiva än de ifrån SAB. Den första maskinen byggde de redan 1936, så de har lång erfarenhet inom området. De senaste åren har deras espressomaskiner blivit än mer uppmärksammade inom brancshen då de är den officiella maskinsponsorn i WBC (World Barista Championship) under åren 2009 till 2011.
Nuova Simonelli espressomaskiner