Fogarollis logotype
  • Fogarollis kaffekoppar
  • En cappuccino med en rosetta
  • Cappuccino med latte art hälls upp
  • Caffe latte med kaffekonst
  • Sidan på Fogarollis kaffemoppeCantucci Fogarolli

Var ni än finner oss, vilken tid på året det än är, så har vi alltid en sak med oss att knapra på när ni avnjuter vårt kaffe; våra goda cantucci. Har ni inte smakat dem tidigare så bör ni göra det nästa gång ni ser oss ute med vår kaffevagn.

Fogarollis hembakta cantucci

Namnet cantucci

Brödbit, brödskalk, kaka, en sådan där. Ja, det är många namn vi får höra på dessa italienska skorpor när vi är ute och träffar er kunder. Flest tror ändå att de går under namnet biscotti. Eftersom vi har en italienska i företaget så har vi alla blivit undervisade i att ordet biscotti betyder, rakt översatt, kakor. Det är alltså inte namnet på en specifik kaka. Vill ni, nästa gång ni beställer av oss, använda er av det rätta namnet på dessa klassiska italienska skorpor så är det cantucci ni ska säga.

Hembakta

Våra cantucci består av vetemjöl, socker, ägg, mandel, hasselnötter, vaniljsocker och bakpulver. Inget annat. Inga konserveringsmedel, inga ingredienser som börjar med bokstaven E och inget annat konstigt som man inte finner på bakhyllan hemma i skafferiet. Vi bakar dem själva och gör det med kärlek.

Har du café eller butik?

Önskar ni få mer information om hur ni går tillväga för att Fogarollis Cantucci ska gå att sälja i er butik eller på ert café? Kontakta oss så informerar vi er om tillvägagångssätt. Klicka här för att komma till sidan med vår kontaktinformation.